Advies

team analyse

Heldere handleiding

Esprit & Elan zet de informatie uit de inventarisatie en analyse voor u om in een heldere handleiding voor het bereiken van vertrouwen, betrokkenheid diversiteit en doelgerichtheid. Met deze handleiding vertaalt u alles wat belangrijk is voor u, eenvoudig in iets wat ook interessant en belangrijk is voor iedere medewerker en voor het hele team.

Veiligheid & Vertrouwen

Met de handleiding van Esprit & Elan van Esprit, creëert u stapsgewijs een dynamiek waarin uiteindelijk iedere medewerker zich veilig, vertrouwd en gewaardeerd voelt. In een dergelijke dynamiek ontstaat automatisch ruimte voor medewerkers om uit te blinken en om ondersteuning te bieden aan anderen, zodat ook die kunnen uitblinken. Daarnaast ontstaat er ruimte voor gemeenschappelijke doelen en belangen.

Nieuw gedrag

Zo vormt zich stukje bij beetje de positieve spiraal waarin wederzijds vertrouwen groeit en nieuwe opvattingen, nieuwe vaardigheden en nieuw gedrag opgang kunnen maken. Daarmee wordt het mogelijk om samen met uw medewerkers, binnen iedere context, belangen, vaardigheden en gedrag met elkaar in lijn te gaan brengen.  

Relevantie

Wanneer u aan de slag wilt met uw team vormt de teamanalyse dus een perfect startpunt. Esprit & Elan levert u zo de basis én de bouwstenen voor iedere denkbare ontwikkeling.

Wilt u vrijblijvend kennismaken met de methodiek van Esprit & Elan? Vraag dan een gratis Quickscan aan!

Of maak een afspraak om samen te bekijken wat Esprit & Elan voor u kan betekenen.

Bel: 076 88 95 605

Mail: info@esprit-elan.nl