Teamontwikkeling

teams ontwikkelen soepele samenwerking beter samenwerken

Beter Samenwerken en Teamontwikkeling

Teamontwikkeling kan een uitdaging zijn. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers met de juiste dingen bezig gaan en hun afspraken nakomen? Dat ze het maximale uit zichzelf halen en uit elkaar? Dat ze zich voldoende veilig, vertrouwd en betrokken voelen om al hun kennis en vaardigheden te benutten? Dat ze elkaar voorzien van informatie en feedback en samen zoeken naar oplossingen voor gezamenlijke uitdagingen. En, dat ze met elkaar van hun behaalde successen genieten en die samen willen vieren?

Beter Samenwerken

Of voor u nu bijvoorbeeld de nadruk ligt op het verbeteren van de sfeer of op het geven van feedback? Op het ruimte maken voor verandering of het leren denken in oplossingen? Op het benutten van de aanwezige diversiteit of op interne klantgerichtheid? Beter samenwerken komt alleen van de grond wanneer ze door iedere medewerker als belangrijk worden ervaren.

Teamontwikkeling

Stelt u zich eens voor dat u in één oogopslag kan zien hoe u beter samenwerken belangrijk maakt voor ieder van uw medewerkers. Dat u daarnaast in één oogopslag kan zien hoe uw team in elkaar zit. Waar uw team al goed in is en hoe dat een basis vormt voor iedere volgende ontwikkeling. Dat u ziet hoe u die ontwikkeling interessant maakt voor uw team. Wie vooraan zullen staan om ermee aan de slag te gaan. Maar ook wie zal tegenstribbelen. En met welke gerichte aanmoedigingen u uiteindelijk toch iedereen kan meenemen.

Teamanalyse

Het in kaart brengen van drijfveren teamontwikkelingen dynamiek door Esprit & Elan levert u in een keer al deze informatie op. Daarom is een teamanalyse een perfect startpunt wanneer u aan de slag wilt met beter samenwerken en teamontwikkeling. En naast dat startpunt levert deze teamanalyse u ook nog eens alle bouwstenen voor het ontwikkelen van vertrouwen. En daarmee voor betrokkenheid, doelgerichtheid en het benutten van diversiteit.

Klik hier als u meer wilt lezen over beter samenwerken en teamontwikkeling. Maar u kunt ook contact opnemen of de gratis PowerScan aanvragen. Daarmee maakt vrijblijvend kennis met het aanbod van Esprit & Elan.

Of maak een afspraak om samen te bekijken wat Esprit & Elan voor u kan betekenen.

beter samenwerken en teamontwikkeling

Bel: 076 88 95 605

Mail: info@esprit-elan.nl