Onderzoek

teamanalyse oplossing effectieve samenwerking

Laagdrempelig & Snel

Esprit & Elan maakt samenwerken leuk! Dat doen we met maatoplossingen die ruimte maken voor vertrouwen, betrokkenheid, diversiteit en doelgerichtheid. Om zo’n oplossing te bereiken brengen we met een teamanalyse de bestaande patronen in kaart. Afhankelijk van de vraagstelling van onze opdrachtgevers zijn dat bijvoorbeeld patronen in communicatie, waarden, dynamiek of drijfveren. Het in kaart brengen van die patronen hebben we zo laagdrempelig mogelijk gemaakt. Zo gebruiken we voor onze onderzoeken bijvoorbeeld een webapplicatie. Het invullen van een onderzoekformulier in deze applicatie duurt niet langer dan 15 minuten.

Rapportage

De input uit de onderzoekformulieren wordt in de database van Esprit & Elan gebundeld en verwerkt tot een rapportage. Zo’n rapportage bevat naast een analyse ook alle benodigde handvatten voor snelle en duurzame ontwikkeling. De terugkoppeling van de onderzoekresultaten bestaat uit deze rapportage en een mondelinge presentatie. Deze mondelinge presentatie neemt niet meer dan 90 minuten in beslag.

Oplossing

De rapportage van Esprit & Elan laat u in één oogopslag de oplossingen zien. Hoe u vertrouwen creëert binnen uw team en hoe u dat ook belangrijk maakt voor de betrokken medewerkers. Verder ziet u hoe uw team in elkaar zit, waar uw team al goed in is en hoe dat een basis vormt voor iedere volgende ontwikkeling. Daarbij ziet u hoe u ontwikkelingen interessant maakt voor uw team en wie vooraan zullen staan om ermee aan de slag te gaan. En tot slot ziet u ook nog wie misschien zal tegenstribbelen en welke aanmoedigingen maken dat u uiteindelijk toch iedereen kan meenemen.

Vrijblijvend en kosteloos kennismaken

Esprit & Elan heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het inventariseren en versterken van teams. Vanuit die ervaring hebben we de unieke instrumenten ontwikkeld waarmee we de samenwerking binnen teams in kaart brengen, analyseren en verbeteren. Maak vrijblijvend en kosteloos kennis met dit aanbod en vraag een gratis PowerScan aan!

Of maak een afspraak om samen te bekijken wat Esprit & Elan voor u kan betekenen.

Bel: 076 88 95 605

Mail: info@esprit-elan.nl