Organisatie & Groei

organisatie*groei

Ontwikkelen

Een team, afdeling of organisatie ontwikkelen is veel eenvoudiger wanneer u de drijfveren van uw medewerkers en de onderlinge dynamiek al kent. En wanneer uw weet hoe u die inzichten moet gebruiken om uw doelen te bereiken. Samen ontwikkelen wordt ook meer vanzelfsprekend wanneer u vooraf al weet welke rol bij welke medewerker past. Omdat u al weet wie een aanjager is en wie processen juist vertraagt. En omdat u al weet wat er nodig is om rust, vertrouwen en doelgerichtheid te creëren.

Maatwerk & Tools

Een teamanalyse van Esprit & Elan brengt de drijfveren van uw medewerkers en hun onderlinge dynamiek snel en haarscherp in beeld. Deze inzichten en de bijbehorende tools kan u al direct benutten voor individueel maatwerk. Daarmee ontstaat het begin van een positieve spiraal en groeit ook bij uw medewerkers met iedere stap het vertrouwen.

Handvatten & Inspiratie

Esprit & Elan helpt u op deze wijze bij het soepel aansturen, coachen en motiveren van medewerkers. Daarnaast levert het doorzien van drijfveren en dynamiek u nieuwe inspiratie, energie en vertrouwen op. Met dit alles en met een helder zicht op kansen en uitdagingen, is het een koud kunstje om de doelgerichtheid en daadkracht van uw team en organisatie te vergroten.

Of maak een afspraak om samen te bekijken wat Esprit & Elan voor u kan betekenen.

Bel: 076 88 95 605

Mail: info@esprit-elan.nl