Ons aanbod

Wij helpen teams bij het realiseren van plezierige en hoogwaardige samenwerking, aansprekende teamprestaties en ruimte voor vernieuwing.
 
Dat doen we door middel van:
> Onderzoek & analyse.
> Rapportage & advies.
> Begeleiding & inspiratie.
 

Meer weten?

Ontdek de 'succescode' van Esprit & Elan!

Donald van der Goes

Ik werk al dertig jaar succesvol met teams en managers in het bedrijfsleven, in de gezondheidszorg en in de sector kunst en cultuur.

Persoonlijke drijfveren en groepsdynamiek hebben me altijd gefascineerd: Op het moment dat teambelangen in lijn liggen met persoonlijke belangen, gebeurt er altijd iets spannends: Betrokken medewerkers veranderen in bevlogen medewerkers. De afgelopen 10 jaar ontwikkelden wij unieke instrumenten waarmee we op deze wijze teams snel en duurzaam kunnen versterken.

Samenwerking en teamprestaties zijn eenvoudig te verbeteren en daarbij gaat het niet primair om vaardigheden of gedrag. Alles draait om drijfveren en dynamiek.

Bel of mail me voor een kennismakingsafspraak
 

Ramon Blenderman

Ik ben al dertig jaar succesvol actief als trainer op het vlak van verandermanagement in de gezondheidszorg, in het bedrijfsleven en binnen de sector kunst en cultuur.

We hebben allemaal wel beperkende overtuigingen. We hebben het er meestal niet over en ze hebben een significante invloed op onze prestaties: “Dat kan niet; dat mag niet of dat hoeft niet”. Ik blijf het bijzonder vinden om te zien welk effect het wegnemen van dergelijke overtuigingen heeft op teamprestaties. Wanneer je dat goed doet veranderen weerstanden opeens in springplanken naar indrukwekkende prestaties.

Bel of mail me voor een kennismakingsafspraak