Procesbegeleiding

Team ontwikkeling

Verdieping & Procesbegeleiding

Na onderzoek en advies is er natuurlijk nog heel wat werk aan de winkel. Duurzaam veranderen kost veel tijd en energie. Zo is het bijvoorbeeld alleen al noodzakelijk om gedurende een periode van 6 tot 9 maanden met elkaar aandacht en prioriteit te blijven geven aan nieuwe opvattingen, vaardigheden en gedrag. 

Zelf doen

U kunt ervoor kiezen om de inzichten uit een teamanalyse zelf in de praktijk brengen. Daarmee komt u ongetwijfeld sneller tot onderling vertrouwen en gunning. De eenvoud van de methodiek van Esprit & Elan en de duidelijke handleiding maken dit ook bij uitstek mogelijk. Omdat onze handleiding u precies laat zien hoe u bereikt dat medewerkers u willen vertrouwen en volgen. Hoe u met iedereen soepel kan schakelen door gemeenschappelijke belangen, doelen en behoeften binnen iedere context centraal te stellen. En hoe u samen met uw medewerkers de plezierige dynamiek creëert die aan iedereen de ruimte biedt, om zijn of haar specifieke talenten te ontplooien en te benutten. 

Procesbegeleiding door Esprit & Elan

Maar Esprit & Elan biedt naast onderzoek en advies natuurlijk ook praktische ondersteuning bij het daadwerkelijk realiseren van veranderingen. Procesbegeleiding is bij Esprit & Elan het ‘in samenspel met de opdrachtgever bereiken van doelen’. Dat doen we natuurlijk geheel in lijn met onze visie. Dus door te werken met wat er al is, door aan te sluiten bij wat al belangrijk is en door gebruik te maken van wat er al goed gaat.

Wilt u meer weten over procesbegeleiding door Esprit & Elan? Neem contact met ons op of vraag een gratis Quickscan aan!

Of maak een afspraak om samen te bekijken wat Esprit & Elan voor u kan betekenen.

Bel: 076 88 95 605

Mail: info@esprit-elan.nl