Procesbegeleiding

training workshop betere samenwerking en prestaties

Verdieping & Procesbegeleiding

Na onderzoek en advies is er natuurlijk nog heel wat werk aan de winkel. Duurzaam veranderen en het borgen van betere samenwerking en prestaties kost tijd en energie. Zo is het bijvoorbeeld noodzakelijk om gedurende een periode van 6 tot 9 maanden met elkaar aandacht en prioriteit te blijven geven aan nieuwe opvattingen, vaardigheden en gedrag.

Betere samenwerking en prestaties

U kunt ervoor kiezen om de inzichten uit een teamanalyse zelf in de praktijk brengen. Dus zonder training of workshop. In de praktijk leidt dit soms sneller tot onderling vertrouwen en gunning. De eenvoud van de methodiek van Esprit & Elan en de duidelijke handleiding maken het ook bij uitstek mogelijk. Omdat onze handleiding uitgaan van alles wat al wel goed gaat. En omdat u er precies in ziet hoe u bereikt dat medewerkers u willen vertrouwen en volgen. Hoe u met iedereen soepel kan schakelen door gemeenschappelijke belangen, doelen en behoeften binnen iedere context centraal te stellen. En hoe u samen met uw medewerkers de plezierige dynamiek creƫert die aan iedereen de ruimte biedt, om zijn of haar specifieke talenten te ontplooien en te benutten.

Training of workshop

Maar bij Esprit & Elan kan u er natuurlijk ook voor kiezen om veranderingen te realiseren met procesbegeleiding of met een training of workshop. Procesbegeleiding is bij Esprit & Elan het ‘in samenspel met de opdrachtgever bereiken van doelen’. Dat doen we natuurlijk geheel in lijn met onze visie. Dus door te werken met wat er al is, door aan te sluiten bij wat al belangrijk is en door gebruik te maken van wat er al goed gaat. Voor onze trainingen en workshops geldt natuurlijk hetzelfde.

Wilt u meer weten over procesbegeleiding, training of workshop door Esprit & Elan? Neem contact met ons op of vraag een gratis Quickscan aan!

Of maak een afspraak om samen te bekijken wat Esprit & Elan voor u kan betekenen.

Bel: 076 88 95 605

Mail: info@esprit-elan.nl