Advies

betere samenwerking plezier en prestaties teamadvies

Teamadvies

Esprit & Elan zet de informatie uit de teamanalyse om in teamadvies voor het bereiken van vertrouwen, betrokkenheid, doelgerichtheid en betere samenwerking. Het advies is een heldere handleiding waarmee u alles wat belangrijk is voor u, eenvoudig vertaalt naar iets wat ook interessant en belangrijk is voor iedere medewerker en voor uw hele team.

Veiligheid & Vertrouwen

Met deze handleiding van Esprit & Elan van Esprit, creëert u stapsgewijs een nieuwe dynamiek binnen uw team. Een dynamiek waarin uiteindelijk iedere medewerker zich veilig, vertrouwd en gewaardeerd voelt. In een dergelijke dynamiek ontstaat automatisch ruimte voor medewerkers om uit te blinken en om ondersteuning te bieden aan anderen, zodat ook die kunnen uitblinken. Simpelweg omdat in hun samenwerking gemeenschappelijke doelen en belangen centraal komen te staan.

Betere samenwerking, plezier en prestaties

Zo vormt zich stukje bij beetje de positieve spiraal waarin wederzijds vertrouwen groeit en nieuwe opvattingen, nieuwe vaardigheden en nieuw gedrag opgang kunnen maken. Daarmee wordt het steeds meer gangbaar om samen met uw medewerkers belangen, vaardigheden en gedrag met elkaar in lijn te gaan brengen. En dat binnen iedere gewenste context.

Relevantie

Wanneer u aan de slag wilt met de samenwerking binnen uw team vormt de teamanalyse dus een perfect startpunt. Met het teamadvies van Esprit & Elan heeft u de basis én de bouwstenen voor iedere denkbare ontwikkeling direct in handen.

Wilt u vrijblijvend kennismaken met het aanbod van Esprit & Elan? Vraag dan een gratis PowerScan aan!

Of maak een afspraak om samen te bekijken wat Esprit & Elan voor u kan betekenen.

Bel: 076 88 95 605

Mail: info@esprit-elan.nl