Teamanalyse

teamanalyse

Een teamanalyse door Esprit & Elan laat u precies zien hoe u de samenwerking binnen een team kan verbeteren. En dat draait niet perse om het primaire proces. Waar mensen samenwerken speelt er naast het primaire proces namelijk nog iets anders. Of het nu gaat om lassers, om stratenmakers, om high-end programmeurs of om topvoetballers: Zodra mensen gaan samenwerken, ontstaat er een spanningsveld tussen wat op individueel niveau belangrijk is enerzijds en anderzijds, wat op collectief niveau belangrijk wordt gemaakt. Een teamanalyse door Esprit & Elan maakt dat spanningsveld zichtbaar en maakt het mogelijk om dat spanningsveld te benutten. En dat is van doorslaggevend belang voor succesvolle teamontwikkeling.

Samenwerking Team

Wanneer u de samenwerking binnen een team zo plezierig en effectief mogelijk wilt laten verlopen, dan is onze teamanalyse het best mogelijke startpunt. Omdat een teamanalyse door Esprit & Elan u precies laat zien wat op individueel- en collectief niveau belangrijk is; wat dit betekent voor de samenwerking; waar dat al een meerwaarde vormt voor de samenwerking en waar nog ruimte zit voor verdere verbetering van de samenwerking. Kortom alles wat u nodig heeft om de dynamiek binnen teams te doorgronden en optimaal te benutten.

Teamanalyse

Maar een teamanalyse is natuurlijk ook een perfect startpunt voor iedere andere vorm van verandering of ontwikkeling. Of het nu bijvoorbeeld gaat om transitie, om het ontwikkelen van optimale synergie of om het herstel van vertrouwen en enthousiasme na een reorganisatie: De informatie uit onze teamanalyse maakt duidelijk hoe u de gewenste veranderingen soepel bereikt, door aan te sluiten bij wat op individueel- en op collectief niveau al belangrijk is en gebruik te maken van de reeds bestaande dynamiek.

Wat levert het u op?

Stelt u het zich eens voor: ‘Nooit meer te hoeven nadenken over hoe u datgene wat voor u belangrijk is, belangrijk kan maken voor uw hele team. Omdat u al precies weet wat u moet zeggen of doen om de bevlogenheid van iedere individuele medewerker te triggeren’.

Maatwerk analyse

De werkwijze van Esprit & Elan is een product van jarenlange ervaring. Op basis van die ervaring is een teamanalyse door Esprit & Elan in ieder geval:

  • maatwerk
  • altijd plezierig
  • laagdrempelig
  • (deels) online

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Of maak een afspraak om samen te bekijken wat Esprit & Elan voor u kan betekenen.

Bel: 076 88 95 605

Mail: info@esprit-elan.nl